Tony Halttunen

Valokuvaaja


Olen Tony Halttunen, valokuvaaja – yrittäjä Porvoosta, joka on omimmillaan luovassa työssä ja missä saa olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Kiinnostus valokuvaamiseen syttyi, kun toimin Huoneistokeskuksella kiinteistönvälittäjänä. Siihen aikaan kuvattiin asuntoja vielä digipokkareilla ja laatu oli sen mukaista, kun vielä jokainen välittäjä kuvasi omat kohteensa. Päätin että alan panostamaan enemmän myyntikuviin ja ostin ensimmäisen Canonin järjestelmäkamerani. Ensin kuvasin vain omia kohteita, eikä mennyt pitkään kun muut välittäjät alkoi kysellä josko voisin tulla kuvaamaan myös heidän kohteensa. Kuvaaminen alkoi olemaan osana työtä ja myös harrastuksena se vei mukanaan.

Nykyään kuvaamisessa yhdistyy työ sekä harrastus, se näkyy myös kalustossa jota olen päivittänyt koko ajan lisää oman vaatimustason täyttämiseksi. Parasta tässä työssä on se, että voi kehittyä koko ajan ja oppii näkemään kameran takaa ison kuvan, eli sen mikä herättää katsojassa mielenkiinnon.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2001, jolloin perustin äänitys -studion. Siihen aikaan musiikki oli iso osa elämää. Soitan itse rumpuja ja laulan, nykyään enemmän omaksi iloksi, mutta ehkä vielä jonain päivänä taas muidenkin. Tässä välissä olen ehtinyt kuitenkin toimia monenlaisissa työtehtävissä, kuten esimerkiksi myynnin ja ohjelmapalvelu-alan parissa. Tällä hetkellä valokuvaamisen lisäksi teen kirvesmiehentöitä. Siinä parasta on se, kun saat nähdä oman kädenjäljen ja toteuttaa muiden visioita.

Itselle tärkeitä arvoja elämässä on siitä nauttiminen ja vapaus tehdä asioita mistä tykkää. Vapaa-aikaan kuuluu isona osana liikunta ja oma perhe. Yksi suurimmista intohimoista on matkustelu, aina kun vaan siihen tarjoutuu mahdollisuus, niin olen valmiina.

Valokuvaajat.fi -jäsen


Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.